Actualiteit Boa vak Brekend nieuws Maatschappij Netwerk & Info Tips & Info Vacature bank

Website medewerker?

De Handhavers.nl is een vervolg van de website “dehandhaver.nl ”   die was gestart in 2008 door 2 boa’s van de gemeente Utrecht. De beheerders zijn:                                                                                                                                                                                                                                    BoaKader, BOA in Domein I                                                                                                                            Ben030, centralist meldkamer, onze wordpress genie en voormalig BOA

Deze website is een non-profit website, zoals de gebruikers zien, geen reclame en helaas ook af en toe lange tijd geen nieuwe berichten.

Wil jij ook jouw mening, kennis, kunde en nieuws uit je omgeving of vakgebied delen met het veiligheidsdomein meld je aan als redacteur via de contact pagina of mail naar boa@dehandhavers.nl en deel je berichten om met je collega’s in Nederland jouw kennis, expertise en kunde te delen.                                                                                                                         Je kosten ? energie en tijd.                                                                                                                                                                                                                 Je beloning? een eigen @dehandhavers e-mail adres en heel af en toe een positief antwoord of compliment van een collega die wat aan je advies heeft.

Kosten worden betaald door BoaKader, mochten er op den duur baten uitkomen zullen deze hetzij gedeeld worden, of overgemaakt worden naar een goed doel naar keuze.

 

 

Klik op de banner