Boa vak Brekend nieuws Geweld Maatschappij

Schaamte voor mijn medemensen

Dit bericht schrijf ik op persoonlijke titel:

Als mens, Nederlander, plaatsgenoot en handhaver schaam ik me voor wat medemensen vannacht in Wageningen hebben of heeft geflikt.

In een studenten flat in Wageningen heeft men in de lift teksten geschreven als ” ‘Die Chinese’ en ‘Chinese corona’ . Ook is de lift besmeurd met ontlasting.

In deze flat wonen ook enige Chinese studenten die mogelijk familie en vrienden in China hebben die bedreigd worden door dit verschrikkelijke virus of mogelijk zelfs besmet zijn met dit virus.Deze studenten leren juist op de universiteit hoe om te gaan me landbouw en de risico op virussen als dit te voorkomen.

Beledigen, grappen maken ook ik doe daar ( helaas ) soms onbewust aan mee maar dit in die lift schrijven en dan besmeuren met ontlasting ( mogelijk zijn of haar eigen) zegt volgens mij wel wat over deze dader(s)

Hopenlijk goed vertaald naar Chinees met google:

作為一個人,荷蘭人,佔位符和執行者,我為昨晚在瓦赫寧根(Wageningen)的同胞們所做或所做的事情感到ham愧。

在瓦赫寧根的一個學生公寓裡,人們在電梯裡寫了“ Die Chinese”和“ Chinese corona”之類的文字,電梯上還沾滿了糞便。

還有一些住在這套公寓裡的中國學生,可能在中國有家人和朋友受到這種可怕病毒的威脅,甚至可能感染了這種病毒,這些學生在大學裡被教過如何應對農業和病毒的風險。 像這樣

侮辱,開玩笑我有時(不幸地)有時不知不覺地參加了這次活動,但將此事寫在電梯上,然後用凳子(可能是他或她自己的)塗抹,對這些肇事者說了一些話。

 

Klik op de banner